UA EN

План перемоги включає в себе розробку Морської стратегії

21:00 24.10.2024

Уже напрацьований законопроєкт для встановлення морських кордонів України. 

Про це повідомили в Офісі президента України, пише usm.media.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками українського громадянського суспільства, обговорив із ними План перемоги та закликав працювати разом для реалізації його пунктів.

Під час зустрічі керівник моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко розповів про вже напрацьований законопроєкт щодо територіального моря України в Азовському морі, Керченській протоці, північно-східній частині Чорного моря для встановлення морських кордонів України. 

«Ми пропонуємо, щоб президент України вніс його як невідкладний від свого імені. У Москві буде істерія, а в нас – продовження нашого стилю атак на морі та ще більша правова основа для деокупації Криму, Маріуполя», – зазначив Андрій Клименко.

За його словами, документ – приклад ефективної співпраці громадянського суспільства, Офісу глави держави й Апарату РНБО.

Президент зазначив, що разом із командою опрацює всі пропозиції учасників зустрічі за різними напрямами, запропонував громадянському суспільству долучитися до розробки внутрішнього Плану та подякував за готовність працювати разом. 

Окремо голова держави відзначив допомогу в розробці Морської стратегії та повідомив, що доручить опрацювати формат технологічної Ставки.
 

Ще на цю тему