Експертна мережа Кримської платформи розширюється - Ташева

19:00 24.06.2024

Експертна мережа Кримської платформи - міжнародного координаційного механізму для повернення питання Криму до порядку денного - розширюється.

Про це сказала постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева під час Третього міжнародного форуму експертної мережі Кримської платформи, який стартував у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

“Експертна мережа Кримської платформи розширюється. Я пам'ятаю форум минулого року, де були присутні значно менше людей, у тому числі — онлайн. Ми пам'ятаємо інавгураційний саміт Кримської платформи, де теж було багато експертів. Для нас як представників держсектору це дуже важливо", — сказала посадовиця. 

Вона підкреслила, що колаборація між держсектором і експертним середовищем дає набагато відчутніші результати для досягнення цілей.

“Ми намагаємось долучати у напрацювання стратегічних документів експертів мережі Кримської платформи і бачимо, наскільки в такій тісній колаборації можемо народжувати як нові сенси, так і просувати нашу ключову адженду, заради якої ми зібралися — повернення території тимчасово окупованого Кримського півострова і, звісно, його подальшої реінтеграції”, - сказала Ташева.

Як повідомлялося, у Києві на зустрічі з латвійською делегацією обговорили питання підготовки до парламентського саміту Кримської платформи, який відбудеться у Ризі в жовтні.

Ще на цю тему