На кордоні з Польщею на ПП "Устилуг – Зосін" можливі затримки до 30 листопада через ремонт

14:40 03.09.2024

На кордоні з Польщею в районі ПП "Устилуг – Зосін" на ділянці в'їзду в Україну до 30 листопада проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з чим можливе сповільнення пропуску автомобілів на цій ділянці.

Про це повідомляє Державна митна служба України у Telegram, передає "Європейська правда".

"Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розпочала ремонт МАПП "Устилуг – Зосін" на ділянці в'їзду в Україну. Монтажні роботи потребують часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску", – ідеться в повідомленні Держмитслужби.

У Держмитслужбі рекомендували врахувати інформацію під час планування логістики – за проєктом, ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року.

Через ПП "Устилуг – Зосін" дозволено рух транспортних засобів масою до 7,5 тонни і пасажирських автобусів – в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонни – на виїзд з України (у порядку електронної черги).

Нагадаємо, 28 серпня Польща розпочала ремонт у пункті пропуску "Медика", який межує з українським КПП "Шегині", тому там можливе сповільнення руху транспорту.

Також до 12 вересня тривають ремонтні роботи на пункті пропуску "Гребенне – Рава-Руська".

Теми:

Ще на цю тему