Фінляндія провела понад 740 митних розслідувань щодо можливих порушень санкцій Росією – Шмигаль

20:20 18.10.2024

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль перебуває з візитом у Фінляндії. Прем'єр провів зустрічі з керівництвом країни та представниками фінського бізнесу.

За результатами зустрічі з прем’єр-міністром Фінляндії Петтері Орпо у Гельсінкі Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі, що Фінляндія провела за понад 740 митних розслідувань щодо можливих порушень санкційних обмежень. Про це пише Укрінформ.

"Критично важливо перекрити доступ Росії до обходу санкцій. Вдячні фінському Уряду за понад 740 митних розслідувань щодо можливих порушень санкційних обмежень", - написав він.

Шмигаль також наголосив на принциповості позиції, що першочерговим джерелом відновлення мають стати російські кошти.

"Вдячний Фінляндії за її активну роль у спрямуванні заморожених російських активів на оборону та відбудову України", - зазначив він.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль перебуває з візитом у Фінляндії. Він провів зустрічі з керівництвом країни та представниками фінського бізнесу. Зокрема, за результатами зустрічі Фінляндія надасть новий пакет допомоги, куди увійде різне енергообладнання.

Докладно про санкції можна дізнатися у Базі даних юридичних осіб, щодо яких запроваджено санкції України, Канади, Великобританії, ЄС та США у зв'язку з російською агресією проти України.

Теми:

Ще на цю тему